4 haarlem, venkelstraat, fietsstraatHet nieuwe ontwerp bestemmingsplan ligt ter inzage en op 5 oktober was er een mogelijkheid om met de gemeente te praten over dit plan. De avond was drukbezocht en er werd behoorlijk gediscussieerd over de parkeerplaatsen, het laden lossen en of het nu wel nodig was met die 2e supermarkt.

Omdat die 2e supermarkt er komt is het nu zaak om voor de bewoners het wonen in de directe omgeving zo aangenaam mogelijk te houden, maar eigenlijk beter: nog aangenamer te maken.  Met bredere stoepen voor de huidige aanwonenden van het plan kan dit stap 1 zijn. Bredere stoepen zorgen voor een rustig aanzien en geven comfort. De Dijkshoornseweg kan best iets smaller gemaakt worden en door een andere inrichting met nog iets bredere fietssuggestiestroken kan er voor worden  gezorgd dat het autoverkeer zich meer aan de maximum snelheid van 30 km/uur gaat houden. Met 2 grote iets verhoogde zebra’s op de Dijkshoornseweg waarvan een op de hoogte van Dijkshoornseweg 45 en een direct tegenover de ingang van de nieuwe supermarkt wordt ook een snelheidsremmer gecreëerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s